Ο Σαμαρας επικοινώνησε με τον εμπλεκόμενο στο παραδικαστικό

Αντιδράσεις και μάλιστα έντονες προκάλεσε η πληροφορία που δημοσιεύσαμε το πρωί αναφορικά με την εμπλοκή υψηλόβαθμους κυβερνητικού αξιωματούχου, που τυγχάνει στενός ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του Αντωνη Σαμαρα σε παραδικαστικό κύκλωμα. Από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμος με τον πρωθυπουργό να τηλεφωνεί στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Όσοι γνωρίζουν το παρασκηνιο εκτιμούν ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, κάτι που αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο εμπλεκόμενος, ο οποίος προσπαθούσε να αποφύγει τα όσα θα δουν τις

επόμενες μέρες το φως της δημοσιότητας. Στοιχεία που σοκάρουν για τις σχέσεις του με υψηλόβαθμα στελέχη της Δικαιοσύνης. Τηλεφωνικές παρεμβάσεις σε ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς που εκθέτουν μέχρι και τον Αντωνη Σαμαρα. Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επιμένει να τον διατηρεί στην θέση του, έχει αρχίσει να προκαλεί σειρά ερωτημάτων.

Αξίζει: Τις επόμενες ώρες θα δουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που αποδεικνύουν πως δρα ο στενός ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του πρωθυπουργού. Πως ανετράπη δικαστική απόφαση γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στον Άρειο Πάγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα