Ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Αντερσον παντρεύεται Ελληνίδα (ΦΩΤΟ)

Mετά από τρεις αποτυχημένους γάμους, ο 51χρονος ντράμερ των Motley Cure, Τόμι Λι, αποφάσισε να πάρει... παπούτσι από τον τόπο του και να παντρευτεί με την 30χρονη Ελληνίδα Σοφία Τούφα.

«Πείτε 'γεια' στην αρραβωνιαστικιά μου, που σύντομα θα γίνει γυναίκα μου. Είναι και αυτή Ελληνίδα και είμαστε ευτυχισμένοι», έγραψε στο Twitter ελληνικής καταγωγής Τόμι Λι.

Η γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γερμανία Σοφία Τούφα η οποία είναι γνωστή ως ΣΟΦΙ (SOFI, ακρωνύμιο του Some Other Female Interest), ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική στα 13 της χρόνια φτιάχνοντας την μπάντα «Denacee».

Εκτοτε έχει κάνει πολλές δουλειές, προσωπικές και μη, ενώ έχει συμμετάσχει και στις περιοδείες μεγάλων ποπ σταρ, όπως της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Εχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως οι Fall Out Boy, οι Will.I.Am, οι Butch Walker, οι The Von Bondies, την Νέλυ Φουρτάντο και φυσικά τον Τόμι Λι.

Εκτός από μουσικός, η Σοφία Τούφα εργάζεται και ως χορογράφος. Μάλιστα έχει κάνει τις χορογραφίες για το βίντεοκλιπ του τραγουδιού Girlfriend της Αβρίλ Λαβίν, αλλά και αυτές του σόου που παρουσίασε η τραγουδίστρια σε όλο τον κόσμο το 2008.

Keywords
Τυχαία Θέματα