Ο Γιώργος Καλτσογιάννης στις Σποράδες

Η προεκλογική εκστρατεία συνεχίζει σε αμείωτους ρυθμούς για τον υποψήφιο της ΝΔ στη Μαγνησία Γιώργο Καλτσογιάννη. Ο δραστήριος πολιτικός έχει βρεθεί σε κάθε γωνιά της περιφέρειας καθώς βρέθηκε και στην Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος έγινε δέκτης ζεστής υποδοχής από τους κατοίκους και τους φορείς των περιοχών, καθώς συζήτησε για τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ τονίστηκε και η αξία του αθλητισμού στη Μαγνησία.

Οι αθλητικές υποδομές των Β. Σποράδων τέθηκαν στο προσκήνιο, όπου και έγινε αναφορά στις παρεμβάσεις του υποψηφίου βουλευτή, όπως αναλύθηκε διεξοδικά

και το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Νήσων.

Ο κ. Καλτσογιάννης αναφέρθηκε στα έργα που έχει προωθήσει από την θέση του αντιπεριφερειάρχη για την Σκόπελο και την Σκιάθο και πλέον λαμβάνουν σάρκα και οστά, όπως έγινε και ιδιαίτερη μνεία για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Τα θετικά σχόλια των κατοίκων για τα έργα του κ. Καλτσογιάννη ήταν αρκετά καθώς αναγνωρίζεται το έργο του «γαλάζιου» υποψηφίου στη περιοχή, ενώ διάχυτη ήταν και η πίστη για την εκλογή του.

kalpes15.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα