Ο Έλτον Τζον έβρισε υπάλληλο την ώρα της συναυλίας! (VIDEO)

Ο διάσημος μουσικός Έλτον Τζον ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Kingsholm Stadium της Βρετανίας όταν έβρισε με πολύ χυδαίες εκφράσεις μία νεαρή γυναίκα η οποία εργαζόταν στην ασφάλεια του χώρου.

Η υπάλληλος προέτρεπε το κοινό που παρακολουθούσε τη συναυλία να μην κυματίζουν τα χέρια τους όση ώρα διαρκεί ένα μουσικό κομμάτι. Ο τραγουδοποιός όμως, γνωστός για την αθυροστομία του, εκνευρίστηκε πολύ και άρχισε να βρίζει την κοπέλα αλλά και όσους εργάζονταν για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας με χυδαίες εκφράσεις.

"Εδώ δεν

είναι η γ.... Κίνα" άρχισε να φωνάζει από το μικρόφωνο ενώ συνέχισε λέγοντας " Οι άνθρωποι πλήρωσαν για να με δουν Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν με τα γ... τα χέρια τους. Ειδικά εσύ με την κοτσίδα... Θα έρθω να σε... Ξεκουμπίσου!" και διάφορα ακόμα.... γαλλικά εναντίον της νεαρής γυναίκας η οποία μην αντέχοντας άλλο τον εξευτελισμό, έβαλε τα κλάματα.

Λίγο αργότερα και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο 68χρονος Τζον, κάλεσε τη γυναίκα στο πλάι του και της τραγούδησε ένα τραγούδι γνωστό και ως... "να σε κάψω Γιάννη να σ΄αλείψω λάδι..."

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα