Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης σχολιάζει Λαζόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, μίλησε σήμερα στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας και σχολίασε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Λάκη Λαζόπουλος, και για τις μετεκλογικές συνεργασίες του κόμματος.

Για την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Λάκη Λαζόπουλο είπε:

«Είναι σωστό να μπαίνουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους. Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι θέμα αρχής... Ο κ. Λαζόπουλος -κατά την άποψή μου-, δεν τηρεί τα προσχήματα σε μία πολύ κρίσιμη

μάχη και αυτό του επισημάναμε. Όταν κάποιος σε αδικεί ή ξεπερνάει τα εσκαμμένα, δεν είναι θέμα τακτικής, αν θα πρέπει να του το πεις. Είναι υποχρέωσή σου».

Για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τις μετεκλογικές συνεργασίες της Ν.Δ.

«Οι ξένοι ηγέτες λένε ότι δεν πρόκειται να έχουμε grexit, γιατί δεν θέλουν η Ελλάδα να βγει από το ευρώ. Και δεν θα βγει από το ευρώ, εφόσον βεβαίως τηρεί τους κανόνες του ευρώ και δεν κάνει μονομερείς κινήσεις. Όλα αυτά που λέει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι μονομερείς κινήσεις. Δεν είναι μονάχα ότι δεν τηρούν τα μέτρα, παίρνουν πίσω και μέτρα που έχουμε συμφωνήσει. Αυτά δεν γίνονται και αν πάει να τα κάνει, θα προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που επισημαίνουμε».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, για παράδειγμα, που ήταν ο μεγάλος της αντίπαλος επί δεκαετίες. Δεν πέσαμε από αυτούς. Πέσαμε από μία μειοψηφία βουλευτών, μέσα στην οποία συναθροίζονται τα δύο άκρα, οι οποίοι έσυραν τον κόσμο σε εκλογές, τις οποίες δεν ήθελε. Με το ΠΑΣΟΚ συνεργαζόμαστε μία χαρά. Με το Ποτάμι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε και συνεργαστήκαμε ήδη. Συμπέσαμε στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να βρούμε εταίρους, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει... Με οποιονδήποτε μας λέει λογικά πράγματα, για να ενωθεί η χώρα, ακόμη και αν διαφωνούμε. Με όποιον λέει παράλογα πράγματα όμως, δεν πρόκειται να παίξουμε θέατρο ότι τα βρίσκουμε, για να οδηγηθεί η χώρα στο αδιέξοδο ένα μήνα αργότερα».

Η ανακοίνωση της Ν.Δ. για τον Λάκη Λαζόπουλο

Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο κωμικός Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή τα 3 εκατ. ευρώ που έβγαλε ο ηθοποιός στο εξωτερικό, με την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαρία Σπυράκη, να βγάζει ανακοίνωση για τη «χυδαιότητα» όπως τη χαρακτήρισε του κ. Λαζόπουλου.

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.

Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας.

Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Αφορμή για την επίθεση Σπυράκη ήταν η αναφορά Λαζόπουλου στην εκπομπή του για καταγγελία που θέλει τον Άδωνη Γεωργιάδη να έχει βγάλει 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό. Επίσης στην εκπομπή αναφέρθηκε και στην υπόθεση Χαϊκάλη δηλώνοντας ότι δεν έκανε μοντάζ, αλλά ότι καθάρισε τον ήχο για να ακούγονται οι διάλογοι.

Τέλος, για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η χθεσινή εκπομπή του κ. Λ. Λαζόπουλου άγγιξε σε τηλεθέαση το 50%.

Keywords
Αναζητήσεις
λακης λαζαριδης
Τυχαία Θέματα