Ο Μπούρας, το Μαξίμου και ο Μελισσανίδης με τα τρία ''σ''

Ανθρωπος της στήλης βρέθηκε τυχαία σε μια κουβέντα που είχαν δύο πρώην υπουργοί και νυν βουλευτές της Ν.Δ. στο καφενείο της Βουλής. Ο ένας εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη και ο άλλος στην Κρήτη. Προφανώς έχοντας διαβάσει την αποκάλυψη της στήλης για τα δύο επώνυμα του Μελισσανίδη, έκαναν μια ενδιαφέρουσα

επισήμανση: «Αν παραμείνει η κυβέρνηση και ο Μπούρας, σε λίγο ο Μελισσανίδης θα “κυκλοφορεί” με τρία “σ”».

Αντε τώρα να τους πεις ότι έχουν άδικο. Οι άνθρωποι βλέπουν ότι η μόνη προσφορά του Σαμαρά στην επιχειρηματική ζωή του τόπου ήταν η «επένδυση» που έγινε στην προσωπικότητα και στην ιστορική διαδρομή του εμπλεκόμενου στο παρελθόν σε υποθέσεις λαθρεμπορίας και μικρομετόχου του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, διαβάζοντας τα όσα αποκαλύπτουν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», έχουν αρχίσει να φτιάχνουν φακέλους τόσο για τον «Τίγρη» όσο και για τον Κώστα Μπούρα. Για παράδειγμα, εσχάτως έμαθαν στην Κουμουνδούρου ότι ο Μελισσανίδης έχει καταχωρηθεί στο Taxis με δύο επώνυμα. Το ένα με ένα «σ», το οποίο χρωστάει 11 εκατ. ευρώ, και το άλλο με δύο «σ», που οφείλει το ψιλοποσό των 180.000 ευρώ.

Αν μάλιστα στη θέση του μικρομετόχου ήταν κανένας κακομοίρης, ήδη θα είχε συλληφθεί. Προφανώς, επί κυβέρνησης Σαμαρά και έχοντας τις πλάτες του γίγαντα Κώστα Μπούρα, ο Μελισσανίδης κυκλοφορεί ανενόχλητος με δύο επώνυμα. Επειδή το πράγμα έχει παρατραβήξει, ας κοιτάξουν οι οικονομικοί εισαγγελείς αν κάποιοι μεροληπτούν υπέρ του πρωθυπουργικού φίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα