Ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ στα Παραπολιτικά 90,1

Για τις εξελίξεις στην Εθνική ομάδα, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά και για τη συνολική κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε στον «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1» και στην εκπομπή «Μπάλα στα Παραπολιτικά», με στους Γιώργο Μανιάτη και Γιάννη Φραγκουλόπουλο, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ.

Για τις φήμες

παραίτησης Σαρρή: «Δε νομίζω ότι υφίσταται θέμα παραίτησης του προέδρου».

Για τη διαχείριση της κατάστασης στην Εθνική: «Είναι μία πολύ άσχημη εξέλιξη, αλλά σ’ αυτές τις κρίσεις πρέπει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Η Εθνική ομάδα έχει ανάγκη ηρεμίας και στήριξης για να βρει τα πατήματά της και τα καλά αποτελέσματα. Λάθη μπορεί να γίνουν, το θέμα είναι ν’ ακολουθούν σωστές διορθωτικές κινήσεις».

Για τον επόμενο προπονητή: «Ξέρετε, εμείς στην Κρήτη λέμε πως όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα ακολουθήσει διεξοδική έρευνα, με μεγάλη προσοχή, για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Για το αν ο διάδοχος του Ρανιέρι θα είναι ξένος ή Έλληνας, δεν θέλω να προδικάσω τίποτα, ούτε να εκφραστώ δημόσια, προτού μιλήσω στα αρμόδια όργανα. Θα εξετάσουμε όλες τις πιθανές περιπτώσεις, αλλά αν θέλετε την άποψή μου, ο προπονητής της Εθνικής πρέπει να ‘χει διεθνείς παραστάσεις».

Για το φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά: «Σίγουρα διαφορετικά περιμέναμε αυτό το παιχνίδι, αλλά ο κόσμος δεν παύει να πιστεύει στην Εθνική ομάδα κι αυτό φαίνεται απ’ το γεγονός ότι τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο κι όλοι οι Χανιώτες περιμένουν την Εθνική για να την χειροκροτήσουν».

Για την άρνηση Φύσσα, ότι συναίνεσε στην επιλογή Ρανιέρι: «Ο κ. Σαρρής δεν είπε ποτέ ότι πρότεινε κάποιον προπονητή ο κ. Φύσσας. Είπε ευθαρσώς ότι ήταν δική του επιλογή και όταν την έθεσε υπόψη του κ. Φύσσα, εκείνος του τη χαρακτήρισε ως μία πολύ καλή επιλογή. Ως εκ τούτου, ό,τι άλλο λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Προφανώς και ήταν ενήμερος ο κ. Φύσσας…».

Για την αναστολή των πρωταθλημάτων: «Ο σκοπός είναι να ευαισθητοποιηθεί η πολιτεία για τις εγκληματικές ενέργειες που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Τελευταία έχουν δεχθεί επίθεση πολλοί άνθρωποι της ΕΠΟ και της διαιτησίας. Κάπου η πολιτεία πρέπει να αφυπνιστεί. Ας μη μένουμε μονάχα στις καταγγελίες. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι αυτοί που δηλητηριάζουν το

Keywords
Τυχαία Θέματα