Ο Αλεξάντερ Πέιν θα κάνει έγχρωμη τη "Nebraska"

Η έγχρωμη εκδοχή της «Νebraska» του Αλεξάντερ Πέιν, αναμένεται να παρουσιαστεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Epix, παρά το γεγονός ότι ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός, δείχνει να μην ενθουσιάζεται με την ιδέα.

Όπως φαίνεται, ο Πέιν ενέδωσε στις πιέσεις της κινηματογραφικής εταιρίας παραγωγής Palamount-στην οποία ανήκει το δίκτυο Epix- που δεν μπορεί να πουλήσει την 6 φορές υποψήφια για Όσκαρ

ταινία, σε χώρες που δεν κάνουν οικονομικές συμφωνίες για ασπόμαυρες ταινίες. «Τελικά θα σας δώσω μία έγχρωμη εκδοχή της ταινίας για να προβληθεί στην Μολδαβία, τη Σιέρα Λεόνε , το Λάος ή οπουδήποτε αλλού. Έφτιαξα την έγχρωμη Νebraska. Και εύχομαι κανείς να μη δει κανείς» είπε ο σκηνοθέτης.

Στο «Νεμπράσκα», ο Πέιν δημιουργεί ένα οικογενειακό road movie, όπου ο Μπρους Ντερν, πιστεύοντας πως έχει κερδίσει ένα χρηματικό βραβείο, ξεκινά για την πατρική του πόλη στα μεσοδυτικά προκειμένου να το διεκδικήσει. Στα όρια του αλκοολισμού και της γεροντικής άνοιας, «αναγκάζει» τον γιο του να τον ακολουθήσει, ο οποίος ευτυχώς όμως διψά να αποκτήσει κάποιου είδους επικοινωνία μαζί του, οπότε τον παίρνει υπό την προστασία του.

«Πριν από εννιά χρόνια σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω μια σεμνή, αυστηρή ταινία. Όταν την ξανάπιασα, περνούσα μια περίοδο που είχα πολύ στον νου μου τους ηλικιωμένους γονείς μου, οπότε κάποια πιο προσωπικά στοιχεία βρήκαν τη θέση τους στο σενάριο και τη σκηνοθεσία. Είχε περισσότερο να κάνει με την αίσθηση του πώς είναι να φροντίζεις τους γονείς σου, πώς σε τρελαίνουν και πώς πρέπει να τους πατρονάρεις λιγάκι» είχε δηλώσει ο Αλεξάντερ Πέιν.

Keywords
Αναζητήσεις
peintha
Τυχαία Θέματα