Ντύνεται γαμπρός ο Ολάντ ανήμερα των γενεθλίων του

Όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες ότι ο Φρανσουά Ολάντ το πήρε απόφαση και θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Ζιλί Γκαγιέ. Μάλιστα το ευτυχές γεγονός λένε οι ίδιες φήμες θα γίνει στις 12 Αυγούστου, την ημέρα δηλαδή των γενεθλίων του Γάλλου προέδρου.

Όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, ο Ιβ Αζερουάλ, στο βιβλίο του «Passions of State», τονίζει ότι η Γκαγιέ δεν θέλει πια να παίζει τον ρόλο της ερωμένης που μπήκε ανάμεσα στον Ολάντ και την Τριερβελέρ με αποτέλεσμα τις

τελευταίες εβδομάδες να πιέζει τον πρόεδρο της Γαλλίας να την αποκαταστήσει.

Μάλιστα, τα όσα υποστηρίζει ο Αζερουάλ έρχεται να ενισχύσει και Γάλλος αξιωματούχος, ο οποίος φέρεται να μίλησε για το θέμα στην Le Parisien.

«Τους τελευταίους μήνες ακούμε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ζιλί Γκαγιέ. Πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δείξει ότι δεν πρόκειται για μια περιπέτεια», φέρεται να είπε ο Γάλλος αξιωματούχος, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του ότι η σχέση του Ολάντ με την Γκαγιέ μπορεί να επισκιάσει την προεκλογική καμπάνια για τις εκλογές του 2017.

Αν οι φήμες είναι αληθινές, η Γαλλίδα ηθοποιός θα είναι η μία και μοναδική που θα καταφέρει να κάνει τον Ολάντ να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που δεν είχε συμβεί ούτε με την Τριερβελέρ, αλλά ούτε με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα