Νίκος Μπίστης εναντίων Θεοδωράκη

«Άκουσα με προσοχή τον Σταυρο Θεοδωράκη στον Γιώργο Παπαδακη του ΑΝΤ 1. Όσο πιο γρήγορα απαλλαγεί απο την μανιχαιστικά αντίληψη του νέου και άσπιλου που εκπροσωπει το Ποτάμι απέναντι στο συλληβδην λερωμενο και χρεοκοπημενο παλιό τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η συνεισφορά του στην δημιουργία της μεγάλης μεταρρυθμιστικής κεντροαριστερής παράταξης.. Και θα αποφύγει κραυγαλέες αντιφάσεις όπως αυτή : ζήτησε να ενισχυθεί το Ποτάμι ( στο 12%) γιατι ειναι το νέο " που δεν έχει λερώσει τα χέρια του". Ας υποθέσουμε ( με κάποια

δυσκολία) οτι ειναι προσόν να μην έχεις ασχοληθεί με την πολιτική η την διακυβέρνηση της χώρας και οτι όλοι οι του Ποταμιού δεν λερωσαν ποτε τα χέρια τους αλλα έστεκαν με αγανάκτηση μακράν της εξουσίας, που δεν ειναι βέβαια μόνο η κυβέρνηση..» σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebοοk ο Νίκος Μπίστης και πρόσθεσε:

«Τι θα κάνει αυτό το 12%. Κατα δήλωση του θα διαπραγματευτεί απο ισχυρή θέση με τον Σαμαρά η τον Τσίπρα που οπως είπε επί λέξει " αποτελούν τις δυο ρεαλιστικές προτάσεις εξουσίας". Δηλαδή με τους πιο τυπικούς εκπροσώπους σε επίπεδο ιδεών του παλιού. Αυτο του επιβάλλει προφανώς ο ρεαλισμός. Τον οποίο όμως αγνοεί επιδεικτικά όταν η συζήτηση έρχεται στην συγκρότηση μιας μεγάλης μεταρρυθμιστικής παράταξης, της μονής ικανής να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά κσι να επιβάλλει συναινέσεις και μεταρρυθμίσεις. Εκει ενεργοποιείται η παρθενογέννεση και οι επι της γης αμόλυντοι άγγελοι χωρίς φτερά. Δυοιν θατερον».

Keywords
Τυχαία Θέματα