Νέο παραλήρημα στη Βουλή από Κωνσταντοπούλου!

Νέο μάτς καταγράφηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Τάσο Νεράτζη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όπου μια ήρεμη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τον προγραμματισμό του έργου της, εξελίχθηκε σε απίστευτο καυγά. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της επιτροπής ζήτησε να κλείσει τη συνεδρίαση πριν από την

έναρξη της Κ.Ο. της ΝΔ, δηλαδή πριν τις 12, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα και πάλι ο κ. Νεράτζης να επικρίνει τη γνωστή στάση της, στις συνεδριάσεις και να τη χαρακτηρίσει «γλωσσώδη» βουλευτή που επικαλύπτει τις ομιλίες του προέδρου και των συναδέρφων της, ενώ μίλησε και για αυθάδεια της κ. Κωνσταντοπούλου. Αποτέλεσμα, ήταν η έντονη αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και το άτυπο αίτημα του κ. Νεράτζη να ζητήσει ανανέωση της εμπιστοσύνης της επιτροπής στο πρόσωπό του, το οποίο και έγινε κατά πλειοψηφία καθώς οι παριστάμενοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν τη διαδικασία κάνοντας λόγω για «παρωδία».

Ο καυγάς όμως συνεχίστηκε και μετά καθώς όταν η κ. Κωνσταντοπούλου προειδοποίησε να μην κλείσει τις εργασίες της η επιτροπή πριν τοποθετηθεί η ίδια γιατί θα καταγγείλει το προεδρείο, ο κ. Νεράτζης της απάντηση πως «για τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων» προκαλώντας εκ νέου της φωνές της συναδέρφου του.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΝΕΡΑΤΖΗΣ: Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και η γλωσσώδης κ. Κωνσταντοπούλου χρόνο, να μην επικαλύπτει τις ομιλίες του προέδρου και συναδέλφων και να περιορίσει το χρόνο που ερωτά ώστε να μην έχουμε επί 30 λεπτά ερωτήσεις όπως σε Στασινόπουλο. Αγωνιζόμαστε όλοι για το κύρος των θεσμών..

ΚΩΝ/ΛΟΥ: Εσείς δεν αγωνίζεστε…

ΝΕΡΑΤΖΗΣ: Τιμωρούν τους αυθάδεις … Ζητώ από την επιτροπή να ανανεώσει την εμπιστοσύνης της στο πρόσωπο μου για τον τρόπο που διευθύνω

ΚΩΝ/ΛΟΥ: Δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Σας εμπιστεύομαι

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ…

ΡΗΓΑΣ…

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ…

ΛΟΒΕΡΔΟΣ…

ΝΕΡΑΤΖΗΣ: Δεν θέλω να βάλω σε δύσκολη θέση τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ…

ΔΡΙΤΣΑΣ: Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτή την παρωδία.

ΝΕΡΑΤΖΗΣ: Μειοψηφούντων των 3 συναδέρφων του ΣΥΡΙΖΑ ανανεώνεται η εμπιστοσύνη και στις 11:45 θα τελειώσουμε.

ΚΩΝ/ΛΟΥ: Αν την κλείσετε πριν τελειώσει θα σας καταγγείλω

ΝΕΡΑΤΖΗΣ: Για τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων...

ΚΜ

Keywords
Τυχαία Θέματα