Ναι στη συμφωνία είπαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Υπερψηφίστηκε τελικά η συμφωνία και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις μικρές ενστάσεις που σημειώθηκαν από την πλευρά της αριστερής πτέρυγας.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να τεθεί το θέμα της συμφωνίας σε ψηφοφορία στο τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας όπως και έγινε με τη συντριπτική πλειοψηφία να υπερψηφίζει τόσο τη συμφωνία

με τους δανειστές όσο και το περιεχόμενο της λίστας Βαρουφάκη. Με την ψηφοφορία αυτή, η οποία ήταν ενδεικτική, διά ανατάσεως της χειρός, και δεν έγινε καταμέτρηση - κάτι που αφήνει περιθώριο για διαφορετικές εκτιμήσεις - ολοκληρώθηκε μετά από 9 ώρες η μαραθώνια συνεδρίαση του οργάνου.

Κλείνοντας την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η συμφωνία θα εξαρτηθεί και θα κριθεί από τον τρόπο που θα λειτουργήσουμε εμείς ως κυβέρνηση.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ανέφερε ακόμη ότι «με γοργό βήμα προωθούμε το νομοθετικό μας έργο. Ασκούμε διακυβέρνηση με πυξίδα την τήρηση της λαϊκής εντολής. Θα περιμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα κοινοβούλια ποια και πως θα επικυρώσουν την συμφωνία και μετά θα δούμε ένα πλαίσιο πολιτικής απόφασης τις επόμενες 2-3 μέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα