Μώραλης: "Ο Μιχαλολιάκος κάνει αυτό που ξέρει καλά, να πολώνει" (VIDEO)

Ο Β. Μιχαλολιάκος διαψεύσθηκε κατηγορηματικά από Αστυνομία, κρατικούς φορείς αλλά και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του, κ. Π. Κασσή, σύμφωνα με τον Γιάννη Μώραλη ο οποίος, σε νέες του δηλώσεις, απέρριψε εκ νέου τις κατηγορίες του συνυποψήφιού του για τα όσα υποστηρίζει ότι έγιναν το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά, επτά στους 10 πολίτες αποδοκίμασαν

το έργο που επιχείρησε να προβάλει, αλλά και την παλαιοκομματική αντίληψη για την διακυβέρνηση του δήμου, ενώ όπως τόνισε, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή, «επανέφερε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει, να πολώνει και να διχάζει με συκοφαντίες».

«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν πίσω τους και δίπλα τους μέτριους για να αναδεικνύουν την δική τους προσωπικότητα. Εγώ θέλω δίπλα μου δυνατούς ανθρώπους», είπε στη συνέχεια ο κ. Μώραλης, αναφερόμενος στα όσα υπονοεί ο κ. Μιχαλολιάκος, ότι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά είναι ο Β. Μαρινάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη, ο αντίπαλός του νομίζει ότι με το να τον μειώνει αποκομίζει οφέλη, «αλλά δεν του βγήκε στον α’ γύρο», ενώ τον κατηγόρησε ότι τις τελευταίες ημέρες περιορίζεται στο να του επιτίθεται, αποφεύγοντας να μιλήσει για το τι έκανε και τι θα κάνει στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα