Μολότοφ και πέτρες κατά υποκαταστήματος τράπεζας στο Βόλο

Με δύο μολότοφ, που δεν ανεφλέγησαν και πέτρες επιτέθηκαν τα ξημερώματα άγνωστοι, που πιθανολογείται ότι είναι άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο υποκατάστημα της Alpha Bank, επί των οδών Αθηνών -Λαρίσης στο Βόλο, αφού νωρίτερα είχαν πάει στο ετήσιο φοιτητικό πάρτι, στην Πολυτεχνική Σχολή του Π.Θ.

Νεαροί φέρονται να συνεπλάκησαν μεταξύ τους (τρεις μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο έπειτα από θλαστικά τραύματα και

αποχώρησαν αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες), ενώ κλήθηκε η Αστυνομία, μετά και τις φθορές που προκλήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το Πανεπιστήμιο και καταστήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με το magnesianews, η επίθεση στο τραπεζικό υποκατάστημα εκτιμάται ότι έγινε στις 5 το πρωί, από άγνωστο αριθμό κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν με δύο μολότοφ και πέτρες. Η μια μολότοφ δεν εξερράγη και η δεύτερη εξερράγη μερικώς, ενώ στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες προκαλώντας φθορές σε μέρος της τζαμαρίας και στην είσοδο, χωρίς όμως να κινδυνέψει το τζάμι να σπάσει.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την επίθεση στις 7.30 το πρωί και επί τόπου πήγε η σήμανση, ενώ για λίγη ώρα και μέχρι να συγκεντρωθούν τα στοιχεία, διακόπηκε η κυκλοφορία, στη Λαρίσης και την Αθηνών.

Στη διάρκεια της νύκτας πάντως, έντονες ήταν και οι διαμαρτυρίες των περιοίκων, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι από την ένταση της μουσικής δεν μπορούσαν να ησυχάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα