Μήνυμα στην κυβέρνηση στέλνει ο Βορίδης!

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα μετεκλογικά πανηγύρια εξαπέλυσε σήμερα από τη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης. Ακούγοντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να «πανηγυρίζει» ο κ. Βορίδης αντεπιτέθηκε. «Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις ευρωεκλογές δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως ο κυβερνητικός συνασπισμός έχασε 17 μονάδες κι εσείς πήρατε

ζερό. Ούτε μία μονάδα δεν πήρατε. Που πήγε το 17%; Πήγε αριστερά. Για δείτε που πήγε γιατί εκεί θα ξαναπάει. Η συντριπτική πλειοψηφία μετακινήθηκε προς τα δεξιά μη συμπεριλαμβανομένων των ψήφων της Χρυσής Αυγής» είπε ο κ. Βορίδης. Παράλληλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει το μήνυμα και να αλλάξει πολιτική. « Ναι στην αλλαγή φορολογικής πολιτικής, ναι στις διορθώσεις της πολιτικής» πρόσθεσε.

Λίγη ώρα προηγουμένως ο κ. Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί με ασπιρίνες να καλλωπίσει τον αδιέξοδο δρόμο που ακολουθεί αλλά δεν θα καταφέρει τίποτα ούτε με τον ανασχηματισμό. «Είστε παρελθόν με την ψήφο του ελληνικού λαού» είπε.

Τέλος ο κ. Κουκουλόπουλος εκτίμησε ότι με τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και τον τελευταίο δηλωμένο σύμμαχό του εννοώντας τους ΑΝ.ΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα