Μήνυμα Σαμαρά για δίκαιη δική των χρυσαυγιτών

Από την Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός έστειλε σαφές μήνυμα ότι η δικαιοσύνη θα λειτουργήσει με απόλυτα ανεξάρτητο τρόπο, προαναγγέλλοντας τη δική των χρυσαυγιτών.

" Δεν υπάρχει κανένας χώρος για τους νεοναζί και καμία ανοχή για τον εξτρεμισμό. Οι ηγέτες της χρυσής Αυγής έχουν συλληφθεί και θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο. Η δικαιοσύνη έχει αναλάβει, την εμπιστευόμαστε και ξέρουμε ότι θα κάνει τη δουλειά της. Είμαστε σίγουροι

ότι θα κάνει τη δουλειά της. Έχουν κατηγορηθεί σαν εγκληματίες. Είναι κάτι μοναδικό, που δεν έχει συμβεί σε άλλες χώρες μέχρι σήμερα. " σημείωσε μεταξύ των άλλων ο κ. Σαμαράς .

Ο κ. Σαμαράς μάλιστα έκανε και έναν σαφή διαχωρισμό μεταξύ των στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης και των ψηφοφόρων του κόμματος.

" Αυτό που θα πρέπει να γίνει, είναι να ξεριζώσουμε τελείως αυτή την ομάδα και ο μόνος τρόπος είναι η καταπολέμηση της ανεργίας. Οι άνθρωποι που τους ψηφίσαν δεν είναι νεοναζί, όμως η ηγεσία τους είναι. Δεν είπα ποτέ ότι οι άνθρωποι που τους ψήφισαν είναι νεοναζί. Όμως οι επικεφαλής τους που υπάρχουν στην πολιτική ζωή από τη δεκαετία του 80 και δεν έκαναν τίποτα τόσα χρόνια προσπάθησαν να κεφαλαιοποιήσουν τις δυσκολίες της κρίσης. Τώρα ο κόσμος βλέπει τι πραγματικά είναι " .

Keywords
Τυχαία Θέματα