''Μικρό τρέιλερ'' του τι θα ακολουθήσει η αιματοχυσία στο Πακιστάν για τους Ταλιμπάν

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρόσωπα που ευθύνονται για την φρικτή αιματοχυσία σε σχολείο του Πακιστάν το πρωί της Τρίτης, όταν έξι πάνοπλοι Ταλιμπάν άνοιξαν πυρ εναντίον εκατοντάδων μαθητών γυμνασίου, σκοτώνοντας 148 άτομα, ανάμεσά τους 132 παιδιά.

Οι Ταλιμπάν του Πακιστάν ανέλαβαν αμέσως την ευθύνη της φρικτής επίθεσης: «Επιλέξαμε για την επίθεση το σχολείο του στρατού, γιατί η κυβέρνηση βάζει στόχο τις οικογένειές μας και τις γυναίκες μας», είπε ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Μουχάμαντ Ουμάρ Χορασάνι. «Θέλουμε

να νιώσουν τον πόνο μας».

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τους ίδιους τους Ταλιμπάν ανατριχιαστικές φωτογραφίες, οι οποίες φέρονται να παρουσιάζουν τους μακελάρηδες λίγο πριν την επίθεση στο σχολείο.

Οι έξι ένοπλοι ποζάρουν μπροστά από μια σημαία με την προσευχή: «Δεν υπάρχει άλλος θεός παρά μόνο ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο Προφήτης του».

Τις φωτογραφίες δημοσιεύει η Daily Mail, αναφέροντας ότι οι Ταλιμπάν υποστηρίζουν ότι η φρικιαστική επίθεση στην Πεσαβάρ δεν αποτελεί παρά ένα μικρό «τρέιλερ» του τι θα ακολουθήσει.



Διαβάστε αναλυτικά:

Θηριωδία στο Πακιστάν: 100 νεκρά παιδιά (Συνεχής ενημέρωση)

Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός 16χρονου που γλίτωσε από τη σφαγή των Ταλιμπάν

Εικόνες αβάστακτου πόνου την επομένη της ομηρίας στο Πακιστάν (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η δασκάλα που έκαψαν ζωντανή μπροστά στους μαθητές της

Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του σχολείου που έγινε τόπος ''σφαγής''

Αυτός είναι ''εγκέφαλος'' της σφαγής στο Πακιστάν (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα