Μέχρι και ο Αλαβάνος "αδειάζει" τον Τσίπρα!

"Στον κεντρικό στρατηγικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ότι «θα καταργήσουμε το μνημόνιο μέσα στην Ευρωζώνη» απαντάει απόλυτα και αποστομωτικά η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση με μια σειρά πρόσφατα και δεσμευτικά νομοθετήματα", είναι η φράση από άρθρο του Αλέκου Αλαβάνου, στο οποίο παρουσιάζει μια σειρά από επιχειρήματα, που "ακυρώνουν" τις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα.

"Προκαλεί

εντύπωση πως κοινοβουλευτικές δυνάμεις επιμένουν σε ένα τόσο μεγάλο ψέμα προς τον ελληνικό λαό, δηλαδή πως άλλο είναι η Ευρωζώνη άλλο οι μηχανισμοί υπαγόρευσης και επιβολής του «μνημονίου». Ίσως νομίζουν ότι η συνεχής επανάληψη ενός ψέματος το κάνει πιστευτό. Το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι να εντείνουν τη σύγχυση μέσα στην κοινωνία και, σε όσους κατανοούν την ταύτιση μνημονίου και Ευρωζώνης, την μοιρολατρία και απαισιοδοξία για την ύπαρξη εναλλακτικής λύσης", συνεχίζει το άρθρο.

Μάλιστα, το εν λόγω κείμενο σχολίασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας ότι "ο μέντορας του κ. Τσίπρα Αλέκος Αλαβάνος - και όχι ο Πρωθυπουργός – κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα. Θα αποκαλέσει και τον κ. Αλαβάνο «υπηρέτη και όμηρο της Τρόικας; Περιμένουμε καθαρή απάντηση!".

Keywords
Τυχαία Θέματα