Μαρκόπουλος: "Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν χωρίστρα και ονειρεύονται υπουργεία"

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα του απόλυτου πολιτικού ναρκισισμού, κάθε πρωί τα στελέχη κάνουν χωρίστρα στον καθρέφτη και ονειρεύονται υπουργεία. Δεν πρέπει να συμβάλουν στην κυβερνητική χωρίστρα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές που βρίσκονται στο ενδιάμεσο. Θα πρέπει να κάνουν το εθνικό τους καθήκον», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και το Λάμπρο Καλαρρύτη ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε

ότι μετά τη διαχείριση του χρέους ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα έχει ρητορική. «Θα έχει ακυρωθεί από την ιστορία, θα επέλθει η ήττα του και γι’ αυτό βάζει όλα τα θέματα μπροστά τώρα», τόνισε.

«ΠΡΩΤΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Αργεντινή δήλωσε συντετριμμένος σημειώνοντας ότι όλα τα κόμματα πρέπει να συμφωνήσουν στη διαχείριση του εθνικού χρέους ώστε να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης και ισχυρή. «Και μετά ας πάμε σε εκλογές να βγάλουμε τα μάτια μας» είπε χαρακτηριστικά. Μη μας πουν πάλι ότι έφταιξαν οι ξένοι, να μας πουν από το ΣΥΡΙΖΑ τι φταίει

«ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»

Κράτησε αποστάσεις από την πρόταση Μεϊμαράκη για συνέδριο πανστρατιάς της Κεντροδεξιάς, σημειώνοντας ότι ναι μεν δεν πρέπει να είναι κατακερματισμένη ωστόσο η ανασυγκρότηση δε γίνεται με ένα απλό προσκλητήριο αλλά με πολιτικές. «Το μνημόνιο έχει ισοπεδώσει τα κόμματα, μόλις απαλλαγούμε θα αποκτήσουμε τον έλεγχο της ανάπτυξης και τότε να κάνουμε το προσκλητήριο. Όταν τελειώσει το μνημόνιο» είπε και συμπλήρωσε «Κ βεβαίως όταν ο πρόεδρος αποφασίσει να τελέσει το ιερό καθήκον προς το κόμμα».

«ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ»

Προειδοποίησε ότι οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν τα φορολογικά τους βάρη και ζητούν από την κυβέρνηση να προσχεδιάσει το σύνολο των φορολογικών ελαφρύνσεων για το 2015 αλλά και αύξηση των δόσεων για το 2014. «Η μέση οικογένεια ζητάει να πάρει μια ανάσα και η κυβέρνηση το έχει αντιληφθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει, το λέει και η ιδεολογία της ΝΔ» είπε.

«ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Αναφερόμενος στη θέση της Ελλάδας στις γεωστρατηγικές εξελίξεις στη γειτονιά μας ο κ. Μαρκόπουλος είπε ότι το ισλαμικό τόξο δείχνει ότι είναι εκτός ελέγχου, η ΝΑ Μεσόγειος έχει πάρει φωτιά, η Τουρκία δείχνει ανίκανη να είναι liaison ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση.

«Η Ελλάδα είναι ακροτελεύτιο κράτος για τις εξελίξεις, το προκεχωρημένο άκρο μέσα από το οποίο θα συντελούνται όλες οι ειρηνευτικές προσπάθειες» είπε.

«Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ»

Σε ότι αφορά τον ορισμό Αβραμόπουλο στη θέση του επιτρόπου μίλησε για κίνηση ισχυροποίησης της χώρας στις Βρυξέλες. «Θα πετύχει, τη δύσκολη στιγμή της διαπραγμάτευσης για το χρέος θα αποτελέσει μαζί με τον πρωθυπουργό ένα δίδυμο εξαιρετικά προσοδοφόρο για τη χώρα» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα