Μάρδας: Μέχρι το Μάρτιο μπορούμε να καλύψουμε το κενό που υπάρχει

Αισιόδοξος ότι τελικά θα υπάρξει αίσια έκβαση στο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η χώρα εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας σε δηλώσεις που έκανε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

«Εμείς θεωρούμε ότι και μέχρι τον Μάρτη, είμαστε ικανοποιημένοι και μπορούμε να καλύψουμε το κενό που υπάρχει. Είμαστε καλυμμένοι...Εάν δεν υπάρχει συμφωνία, κάτι που θεωρώ απίθανο, είναι δυνατόν ένα κράτος να μην μπορεί

να βρει πηγές χρηματοδότησης;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας, ενώ πρόσθεσε ότι ακόμα και σε περίπτωση που τελικά δεν επέλθει συμφωνία «αυτό δεν σημαίνει ότι ένα κράτος καταστρέφεται. Έχουμε περάσει και χειρότερα. Όπως και άλλες χώρες έχουν περάσει και χειρότερα και τα κατάφεραν».

Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε επίσης στο μείζον ζήτημα του λαθρεμπορίου καυσίμων, τονίζοντας ότι «έχουμε στα χέρια μας μελέτη για το λαθρεμπόριο καυσίμων».

«Αυτές ενσωματώνονται στην εθνική νομοθεσία, σε κάθε υπουργείο. Τους ετοιμάζουμε-στα υπουργεία – όλη την διαδικασία, αφού έχουμε στη διάθεσή μας τα στοιχεία», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα