"Μακελειό" στις φυλακές Κορυδαλλού με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού μεταξύ αλλοδαπών με δύο άτομα Πακιστανικής υπηκοότητας, 35 και 30 ετών αντίστοιχα, να χάνουν τη ζωή τους από την ένοπλη συμπλοκή με αυτοσχέδια μαχαίρια, που σημειώθηκε μεταξύ κρατουμένων, στην Γ πτέρυγα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κοινή ομάδα από 'Αραβες και Αλβανούς κρατούμενους επιτέθηκαν υπό αδιευκρίνιστη αιτία κατά Πακιστανών και από τη συμπλοκή, εκτός των δύο νεκρών έχουν τραυματιστεί άλλα 21 άτομα εκ των οποίων τα 4 σοβαρά.
Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν ότι 12 από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο

Πειραιά, 4 στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και 5 στο Γεννηματά στην Αθήνα.

Στην συγκεκριμένη πτέρυγα, την Γ', κρατούνται αλλοδαποί αραβικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής. Λίγη ώρα πριν τον εγκλεισμό τους και αμέσως μετά το βραδινό γεύμα συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αυτοσχέδια μαχαίρια.

Αυτή την ώρα στις φυλακές διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστούν αυτοί που κατάφεραν τα θανάσιμα χτυπήματα στους δύο αλλοδαπούς αλλά και το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους τα αυτοσχέδια μαχαίρια αλλά και καταμέτρηση των κρατουμένων.

Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος. Το ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε για να μεταφέρει ακόμη δέκα αλλοδαπούς τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία ενεργοποιώντας οκτώ ασθενοφόρα τα οποία έφτασαν στις φυλακές μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που ειδοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Οι τρεις κρατούμενοι με τα σοβαρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το οποίο δεν εφημέρευε, διαθέτει όμως την υποδομή προκειμένου οι τραυματίες να νοσηλευτούν φρουρούμενοι.

Οι υπόλοιποι επτά κρατούμενοι θα μεταφερθούν για νοσηλεα σε δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται ακόμη στον Κορυδαλλό.

<span itemprop="name" content="koridalos_asthenoforo"></span> <span itemprop="description" content=""></span> <span itemprop="duration" content="8"></span> <span itemprop="thumbnail" content="http://pthemavodp.edgesuite.net/p/787781/sp/78778100/thumbnail/entry_id/1_gz2cmn4v/version/100000/acv/121"></span> <span itemprop="width" content="640"></span> <span itemprop="height" content="480"></span>

Keywords
Τυχαία Θέματα