Μαχητής MMA μαχαίρωσε την πρώην του για να σκοτώσει το βρέφος

Αυτή η χρονιά δεν ήταν καλή για τις εντυπώσεις που άφησαν διάφοροι ΜΜΑ μαχητές στο ευρύ κοινό. Από τη μία ο Warmachine που ξυλοκόπησε άγρια την πρώην του Christy Mack από την άλλη ο Josh Grispi που κακοποιούσε τη γυναίκα του με απειλές ότι θα αφήσει τα σκυλιά του να την φάνε, άφησαν δύσκολο έργο στους υπόλοιπους «normal» MMA μαχητές να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Αλλά αυτό που έκανε ο υπάνθρωπος Nicholas Leaning είναι πραγματικά

αδιανόητο και ασυχώρετο.

Ο ΜΜΑ μαχητής από την Αγγλία, επιτέθηκε στην έγκυο με το παιδί του πρώην κοπέλα του, έξω από τα σκαλιά του σπιτιού της, με συνεχόμενα μαχαιρώματα στην κοιλιακή χώρα με σκοπό να δολοφονήσει εν ψυχρό το παιδί τους πριν γεννηθεί… Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες όπως τις αναφέρει η dailymail και η JENNY AWFORD, να τονίσουμε ότι το βρέφος και η μαμά επέζησαν, το μωρό χωρίς άλλα προβλήματα, η μαμά με μετατραυματικό στρες.

Σύμφωνα με το fightsports η 26 χρονη Lauren Oliver ήταν σε σχέση με τον Leaning για 2 «όμορφα» όπως τα χαρακτηρίζει αυτή χρόνια μέχρι που έμαθε ότι αυτός την απατούσε με μία πρώην του. Όταν τον ξεμπρόστιασε και του ανακοίνωσε ότι είναι και έγκυος στο παιδί τους αυτός της ζήτησε να το ρίξει και αυτή αρνήθηκε. Ως απάντηση αυτός την χτύπησε και την έριξε στο έδαφος όπου άρχισε να την μαχαιρώνει επανειλημμένα. Αυτή τον παρακαλούσε φωνάζοντας να μην σκοτώσει το παιδί τους και αυτός σταμάτησε, τις χαμογέλασε, της έριξε μια τελευταία μαχαιριά και έφυγε.

Ως εκ του θαύματος το μαχαίρι, λόγω της στάσης της μητέρας όταν δεχόταν την επίθεση και του λίπους της λόγω της εγκυμοσύνης προστάτεψε το μωρό που δεν έπαθε καμία ζημιά πέρα από ότι αναγκάστηκε να γεννηθεί με καισαρική 1,5 μήνα νωρίτερα. Ο παΤΕΡΑΣ καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση που μάλλον μοιάζουν λίγα μπροστά στο έγκλημά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα