Λυκούδης: Μας προειδοποιούν οι δημοσκοπήσεις ότι θα είμαστε εκτός Βουλής

Απάντηση επιχείρησε να δώσει ή να ξαναθυμίσει στους εσωκομματικούς επικριτές του ο Σπύρος Λυκούδης, ότι κατά την προσυνεδριακή περίοδο τα στελέχη και ο γραμματέας υποχρεούνται να...καταθέτουν τις απόψεις τους, ακόμη κι αν είναι διαφορετικές από αυτές της πλειοψηφίας.

Ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ απαντά σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών σε όσους απορρίπτουν την πρόσκληση των «58» και αρνούνται τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ με το επιχείρημα

της «πολιτικής διάσωσης» του Ευάγγελου Βενιζέλου, κάνοντας λόγο για «προσωποποιημένες απολίτικες υπεραπλουστεύσεις».

Ωστόσο ο Σπύρος Λυκούδης αποφεύγει να απαντήσει αν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για Γραμματέας, διαβεβαιώνει όμως κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης της ΔΗΜΑΡ.

Στο ερώτημα αν εκτιμά ότι η ΔΗΜΑΡ διατρέχει κίνδυνο να μείνει εκτός Βουλής, εφόσον συνεχίσει να πορεύεται «αμφίθυμα και με δυσδιάκριτο στίγμα» απαντά:

«Οι δημοσκοπήσεις μας προειδοποιούν. Προσωπικά δεν τις παίρνω απολύτως τοις μετρητοίς, αλλά δεν τις αγνοώ κιόλας. Είμαι βέβαιος ότι για την κάμψη ευθύνεται το αμφίθυμο και δυσδιάκριτο στίγμα μας. Αλλά το Συνέδριο θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα και η ΔΗΜΑΡ θα σας εκπλήξει θετικά στις κάλπες».

Keywords
Τυχαία Θέματα