Λιάνα Κανέλη: "Πρώτη φορά αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση ή μάλλον πιο σωστά συγκυβέρνηση"

«Ο Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινή του ομιλία στην Καισαριανή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών» δήλωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά « Face to Face» η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάννα Κανέλη, τονίζοντας πως ο λόγος του πρωθυπουργού θύμιζε προεκλογική ομιλία και κάλπες…
Όσο για την «πρώτη φορά Αριστερά» η βουλευτής του ΚΚΕ

χαρακτήρισε την ελληνική κυβέρνηση «Πρώτη φορά αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση ή μάλλον πιο σωστά συγκυβέρνηση» σχολιάζοντας μάλιστα έντονα το γεγονός πως την επόμενη ημέρα των εκλογών αυτός που έκανε γνωστό τον σχηματισμό κυβέρνησης ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και όχι ο πρωθυπουργός & πρόεδρος του πρώτου κόμματος των εκλογών του Ιανουαρίου, Αλέξη Τσίπρα.
«Όλοι μιλάνε για τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ θα μιλήσω για προσαρμογή. Άλλωστε οι συνομιλητές τους ποιοι είναι; Οι λυκοφίλοι μας.. Δηλαδή το μεγάλο κεφάλαιο της ευρωπαϊκής ένωσης το οποίο συνιστά και την ευρωπαϊκή ένωση» δήλωσε επίσης η κυρία Κανέλλη, ενώ αναφορικά με την ΕΡΤ και τις αλλαγές που έχει ως προτεραιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «η δημόσια τηλεόραση ξανανοίγει με ένα νόμο χωρίς να έχει καταργηθεί ο νόμος που την έκλεισε».
Τέλος η βουλευτής του ΚΚΕ προσπάθησε να… αποκωδικοποιήσει τη φράση «πάση θυσία πρέπει να μείνουμε στο ευρώ» λέγοντας «Η θυσία είναι για το λαό και το πάση είναι για το πολιτικό κατεστημένο».

Keywords
Τυχαία Θέματα