Λαφαζάνης: "Δεν συμφωνώ με την επιλογή Παυλόπουλου αλλά θα ψηφίσω"

Σαφείς αποστάσεις από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο πήρε πριν από λίγο ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεκαθαρίζοντας πάντως πως θα ψηφίσει την υποψηφιότητα Παυλόπουλου. "Θεωρώ ότι Παυλόπουλος και Αβραμόπουλος είναι το ίδιο

πράγμα. Έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Εγώ ούτε με την επιλογή Παυλόπουλου συμφωνώ. Είχα προτείνει άλλο πρόσωπο. Όμως θα τον ψηφίσω. Δεν γίνεται να αμφισβητηθεί η επιλογή του Πρωθυπουργού από τη στιγμή που το ανακοίνωσε" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο κ. Λαφαζάνης αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο Μαξίμου αποκαλύπτοντας ότι δεν πήγε μόνος του αλλά έπειτα από πρόσκληση του Μαξίμου. "Τα ονόματα αυτά ακούστηκαν και τότε. Όμως εγώ πρότεινα άλλον υποψήφιο" είπε ο κ. Λαφαζάνης προσθέτοντας "Δεν τον έφαγα εγώ τον Αβραμόπουλο".

Την ώρα πάντως που ο Π.Λαφαζάνης τα έλεγε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες , πέρασε από εκεί αποχωρώντας από τη Βουλή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει το καρφί του στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης: "Παναγιώτη μην ενδίδεις. Το ήξερα ότι πάντα το όνειρό σου ήταν να ψηφίσεις τον Προκόπη Παυλόπουλο" είπε με περιπαικτική διάθεση ο κ. Βενιζέλος. "Ναι ναι και το δικό σου" απάντησε αιφνιδιασμένος ο Λαφαζάνης ο οποίος έδειξε να αγνοεί ότι το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει τον κ. Αλιβιζάτο. Ο Βενιζέλος συνέχισε: "Εγώ δεν τον ψηφίζω, δυστυχώς". "Γιατί δυστυχώς;" ρώτησαν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες με τον κ. Βενιζέλο να κλείνει τη συζήτηση επίσης με διάθεση ειρωνείας: "Δυστυχώς, γιατί δεν θα μπορέσω να συμπαραταχθώ με τον Λαφαζάνη υπερψηφίζοντας τον Παυλόπουλο. Να συμπαραταχθώ κι εγώ στο μέτωπο της αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα