Κρεμάστηκε 13χρονος γιατί αγόρασε ηλεκτρονικά παιχνίδια κρυφά από τους γονείς του!

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Βρετανία, όταν ο 13χρονος Henry Tattersall έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί είχε «φορτώσει» την πιστωτική κάρτα της μητέρας του με λογαριασμούς, ύψους 511 ευρώ μετά από την αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Η μητέρα του παιδιού τον φώναξε για να πιει το τσάι του, όμως εκείνος δεν κατέβαινε. Κάποια στιγμή λοιπόν ανέβηκε στο δωμάτιό του η αδελφή του και τον βρήκε κρεμασμένο!

Λίγο νωρίτερα είχε προειδοποιήσει μέσω της σελίδας του στο Facebook

για τα μακάβρια σχέδιά του.

«Θα αυτοκτονήσω» έγραψε, όμως κανείς δεν αντέδρασε έγκαιρα.

Η τραγική μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι πριν δώσει τέλος στη ζωή του ο Henry είχαν μια έντονη κουβέντα, αφού είχε ανακαλύψει τον φουσκωμένο λογαριασμό της πιστωτικής.

«Πιστεύω ότι ο Henry σοκαρίστηκε από το χρηματικό ποσό που είχε ξοδέψει. Είχε στεναχωρηθεί, που είχα στεναχωρηθεί. Στεναχωρήθηκε γιατί ξόδεψε ένα τεράστιο ποσό που δεν είμασταν σε θέση να πληρώσουμε. Μέσα σε τέσσερις μέρες ξόδεψε 511 ευρώ για ηλεκτρονικά παιχνίδια και αυτό όταν το συνειδητοποίησε τον σόκαρε», είπε.

Μάλιστα είπε στην μητέρα του να πάρει τα χρήματα από τις οικονομίες του, άλλα κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έδινε τέλος στη ζωή του.

Μετά τον καυγά τους, ο Henry ανέβηκε στο δωμάτιό του και η μητέρα του τον άκουσε να μιλά από το παράθυρο με έναν φίλο του. Σαράντα λεπτά αργότερα τον φώναξε να κατέβει, αλλά εκείνος δεν την άκουσε.

Έντρομη η κόρη της την φώναξε πάνω στο δωμάτιό του κι εκείνη έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες για να τον κρατήσει στη ζωή, όμως δυστυχώς ο 13χρονος εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα