Κουμουτσάκος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: "Ο Καραμανλής θα πάει στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Διαψεύδει τις φήμες ότι πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σκέφτεται να μην παραβρεθεί στις εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα 40 χρόνια ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνοντας ότι η εικόνα που έχει είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα παραβρεθεί... εκτός απροόπτου.

«Η εικόνα που έχω, είναι ότι ο Καραμανλής θα έρθει στα γενέθλια. Περισσότερα δεν γνωρίζω. Αυτό εξαρτάται και από τις υποχρεώσεις τέτοιων προσωπικοτήτων, αλλά εικόνα που έχω συγκεκριμένα για τον

κ. Καραμανλή είναι ότι θα παραβρεθεί κι όχι το αντίθετο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, και στην εκπομπή του Γρηγόρη Ψαριανού και του Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Σχετικά με την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι «Στο συνέδριο του περιφερειακού συμβουλίου από την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου ορίστηκε ως πρώτο θέμα η αξιολόγηση. Είχα αγωνία για το τι θα συζητήσουμε γιατί πρόκειται για ένα θέμα που έχει ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο. Ήταν προφανές ότι η θέση της κ. Δούρου ήταν η μη εφαρμογή του νόμου ή κάποια σημεία του. Προσπάθησα να κατανοήσω πως αντιλαμβάνεται η κ. Δούρου το ρόλο της. Δεν είμαστε ένα απλό συμβούλιο. Είμαστε μέρος της εντεταγμένης πολιτείας. Η κ. Δούρου έσωσε εντολή στους υπαλλήλους της περιφέρειας να μην εφαρμόσουν μέρος της νομοθεσίας. Είναι σοβαρό ατόπημα. Είναι ψηφισμένος νόμος και καλείτε η πολιτεία σε όλες τις εκφάνσεις της, να το εφαρμόσει.

Η ουσία της παρεμβάσεώς μου, ήταν ότι δεν μπορεί η πολιτεία να μην εφαρμόζει έναν νόμο», τόνισε και συμπλήρωσε με έμφαση: «Δημιουργείται ένα θεσμικό άλλοθι από όλη αυτή την αταξία που κάποιοι που ήταν «απατεωνίσκοι» ή «απατεώνες» που αυτή τη στιγμή χαίρονται. Δεν λέω ότι η Περιφερειάρχης θέλει να τους καλύψει, αλλά τεχνικά, τεμαχίζοντας ένα νόμο τους παρέχει ένα δίχτυ προστασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα