"Κόπηκε" ο Τσιτουρίδης από υποψήφιος βουλευτής

Ματαιώθηκαν τελικά τα σχέδια του Σάββα Τσιτουρίδη για υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Θεσσαλονίκης αφού όπως φαίνεται ο πρώην υπουργός υπολόγιζε χωρίς τον... ξενοδόχο. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο, που αφορά στην ελληνική γεωργία και στη θητεία του ως υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, εκδήλωση στην οποία έχει προσκληθεί και ο Κώστας Καραμανλής, με

τον οποίο διατηρεί στενές σχέσεις.

Εδώ που τα λέμε βέβαια ο πρώην υπουργός δεν θα είχε και ιδιαίτερες πιθανότητες να εκλεγεί αφού στην Α' Θεσσαλονίκης "παίζουν" δυνατά ονόματα και μέχρι τις εκλογές ενδέχεται να προστεθούν και άλλα...

Ο Σάββας Τσιτουρίδης μάλιστα απάντησε με επιστολή του στο secret γράφοντας:

"Διάβασα στην έγκριτη εφημερίδα σας (25/10/2014, ένθετο Secret, σελ.4) πως «ματαιώθηκαν τα σχέδια μου για υποψηφιότητα στην Αʼ Θεσσαλονίκης».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής. Επειδή κατά καιρούς διαβάζω διάφορα σενάρια που δεν με αφορούν, θα παρακαλούσα να μην τα κάνετε χωρίς τον ξενοδόχο. Εδώ και δύο χρόνια επέστρεψα στη δουλειά μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλες και η δουλειά αυτή αποτελεί τη μόνιμη και αποκλειστική ενασχόληση μου την περίοδο αυτή.

Αν στο μέλλον θα αποφάσιζα να ξαναπολιτευτώ, πώς και που, θα το μάθετε από εμένα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν αφορά τις προσεχείς εκλογές. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί για να «χρεωθούν» ή να «πιστωθούν» σε αυτές"

Διαβάστε επίσης:

Οι τρεις πρώτοι βουλευτές της ΝΔ στην Α' Αθήνας

Δύο σενάρια για αλλαγή πρωθυπουργού

Μεγάλη δημοσκόπηση για τον καλύτερο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Μπούρας προβλέπει την πραγματική διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Πατούλης "γλεντούσε" την ώρα του πλημμυρών!

Το "δώρο" του Καμμένου στη Νέα Δημοκρατία

Αντώνης Σαμαράς: "Μπορούμε πια να πορευτούμε σε νέους δρόμους"

Η μαντινάδα στον Γιώργο Παπανδρέου! (VIDEO)

Σκληρό πόκερ στην κυβέρνηση για να βρεθούν οι "180"

Keywords
Τυχαία Θέματα