"Κόπηκαν" οι γέφυρες Μαξίμου-Ψωμιάδη

Κομμένες είναι αυτές τις μέρες (μέχρι νεωτέρας τουλάχισον) οι γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ Μαξίμου και Παναγιώτη Ψωμιάδη. Βλέπετε ο «Πανίκας» -σύμφωνα με κύκλους της Ηρώδου Αττικού- επιχειρεί ξεκάθαρα να εκμεταλλευθεί την χείρα βοηθείας που θα μπορούσε να παράσχει στην πρεοκλογική μάχη του Γιάννη Ιωαννίδη για να επιβάλλει την δική του ατζέντα, με βασικό για ζητούμενο για τον ίδιο, την θριαμβευτική επιστροφή του στα νεοδημοκρατικά δρώμενα μέσω της συμμετοχής

στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο. Μάλιστα, αν και έσπευσε με δική του πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, δηλώνοντας διατεθειμένος να στηρίξει τον εκλεκτό της ΝΔ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην συνέχεια έκανε πίσων, αφού φαίνεται πως ήθελε άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του.

Είναι δε χαρακτηριστικό, πως αν και σχεδόν το σύνολο των 26 εν ενεργεία περιφερειακών συμβούλων που ανακοίνωσε ο Τζιτζικώστας ως υποψήφιους με τον συνδυασμό του είχες διαχρονική επαφή με τον «Πανίκα», εκείνος «σφύριζε αδιάφορα», όπως λένε οι γνώστες της «γαλάζιας» ανθρωπογεωγραφίας στην συμπρωτεύουσα. «Κι όλλα αυτά την στιγμή που διαμηνύει σε όλους τους τόους στην θεσσαλονίκη πως θα στηρίξει την παράταξη», προσθέτουν. Προφανώς κάποιοι δεν του έκαναν τα... χατίρια!

Κομβικό ρόλο πάντως στο χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ Ψωμιάδη και Μαξίμου, έπαιξε και η εκπεφρασμένη επιθυμία του πρώην περιφερειάρχη να βάλει στο παιχνίδι τον αδελφό του Διονύση! θα θυμάδτε προφανώς ότι ο τελευταίος αποτελεί κόκκινο πανί για το σύστημα Σαμαρά από το 210, οπότε και ο «Πανίκας» ήθελε να τον επιβάλλει στο ψηφοδέλτιό του κόντρα στα κεέύσματα της «γαλάζιας» ηγεσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα