Κομάντος της Πολεμικής Αεροπορίας στον Κλασικό Μαραθώνιο

Με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο πρόκειται να εκπροσωπηθεί η Πολεμική Αεροπορία στον 31ο Διεθνή Κλασικό Μαραθώνιο των Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί επί της κλασικής διαδρομής την Κυριακή 10 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή 30.000 ανδρών και γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο.

31 κομάντος-διασώστες μάχης της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Ερεύνης – Διασώσεως (31 ΜΕΕΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν δηλώσει συμμετοχή

στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο, με στόχο να τερματίσουν και οι 31!

Έτσι και αλλιώς, σύμφωνα με υψηλόβαθμη αεροπορική πηγή με την οποία συζητάγαμε το θέμα, «ο Μαραθώνιος είναι αγώνισμα «κομμένο και ραμμένο» για την αποστολή και τη φιλοσοφία της Μονάδος και του προσωπικού της, που όλοι ενεργούν ως ένας άνθρωπος για να εκτελέσουν την αποστολή τους και να γυρίσουν στη βάση τους μαζί με τους πιλότους μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο έχουν δηλώσει συμμετοχή 384 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων που συνδιοργανώνεται με τον Μαραθώνιο πρόκειται να συμμετάσχουν και άλλα 456 στελέχη και των τριών Κλάδων.

Εξαιρετική και πρωτότυπη σκέψη, που ευχόμαστε να υλοποιηθεί όπως την έχουν σχεδιάσει (και εύχονται) οι υπεύθυνοι της 31 ΜΕΕΔ και της ΠΑ!

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα