Κόλαση στη Βουλή με Κασιδιάρη - Δριβελέγκα

Νέα ένταση με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνέβη πριν από λίγο στη Βουλή όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ώστε να μπει και αυτός φυλακή.

Κατηγορώντας και την αντιπολίτευση ότι συμπράττει με την κυβέρνηση ο κ. Κασιδιάρης

δήλωσε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ώστε να μπει και ο ίδιος φυλακή τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όσο είμαι ακόμα ελεύθερος γιατί υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να μπούμε φυλακή κι εγώ και άλλοι βουλευτές του κόμματος θα έρχομαι εδώ και θα λέω την αλήθεια. Είστε όλοι προδότες και πουλημένοι, κλέφτες και απατεώνες».

Τα όσα είπε ο κ. Κασιδιάρης προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση τόσο του προεδρεύοντα Γιάννη Δριβελέγκα όσο και πολλών βουλευτών , κυρίως από τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα ο κ. Κασιδιάρης να αντεπιτεθεί φωνάζοντας: «Τι μιλάτε κι εσείς ρε λαμόγια Πασοκτσήδες;».

Κλείνοντας το μικρόφωνο του κ. Κασιδιάρη ο κ. Δριβελέγκας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Κασιδιάρη με αποτέλεσμα τον εξής διάλογο:

ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ: Αν νομίζετε ότι είναι παράνομη η Βουλή να σηκωθείτε και να φύγετε. Να ησυχάσει και ο ελληνικός λαός.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ντροπή σου ρε

ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ: Εσύ να ντραπείς και να βγάλεις το χέρι από την τσέπη. Όταν θα μου μιλάς εμένα θα βγάζεις το χέρι από την τσέπη.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Σε ποια Βουλή νομίζεις ότι είσαι Πρόεδρος ρε αλήτη;

ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ: Να σηκωθείτε και να φύγετε. Ορίστε μας τραμπούκοι. Να φύγετε, να ησυχάσει ο λαός από τους φασίστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα