Κλειστό το κέντρο από τους διαδηλωτές

Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας, λόγω των κινητοποιήσεων στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας. Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα όπου έφτασε η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ, ενώ σε εξέλιξη είναι η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

προς το Σύνταγμα.

Στο Σύνταγμα κατευθύνονται από το Μουσείο μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Κλειστή είναι και η οδός Αριστοτέλους από τη συγκέντρωση που πραγματοποιούν γιατροί έξω από το υπουργείο Υγείας. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης, ακινητοποιημένα είναι τρόλεϊ και τρένα ΟΣΕ και προαστιακού, ενώ αποσύρονται ξανά στις 9 το βράδυ τα λεωφορεία. Κανονικά λειτουργούν Μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Με προσωπικό ασφαλείας δημόσια νοσοκομεία Κέντρα Υγείας και υπηρεσίες Πρόνοιας.

Κλειστά και τα φαρμακεία της Αττικής. Απεργούν δάσκαλοι, εφοριακοί, εργαζόμενοι στους Δήμους, δικαστικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

«Οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι δεν πρέπει να παρασυρθούν από τους πανηγυρισμούς για έξοδο στις αγορές και από τη μικρή ανάκαμψη γιατί όλα αυτά θα πατήσουν πάνω σε σωρεία αντεργατικών νόμων και τα μνημόνια διαρκείας», δήλωσε στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα