Κινούνται διαδικασίες για την ελληνική "Ελιά"!

Πολιτικές ζυμώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη από χθες, όταν πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι πολιτική εκδήλωση του κινήματος των "58", παρουσία πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Φαίνεται πως τα στελέχη των δύο κομμάτων που βρίσκονται σε δημοσκοπική "ελεύθερη πτώση", αφού αθροιστικά δεν ξεπερνούν ούτε το 10%, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, παρά την άρνηση Βενιζέλου-Κουβέλη να

διαπραγματευτούν οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας που θα σημαίνει τη διάλυση των κομμάτων τους.

Στη χθεσινή ομιλία, λοιπόν, παρουσιάστηκε η "νέα" Κεντροαριστερά και έγινε λόγος για το "τέλος" του ΠΑΣΟΚ, υπό τον καθηγητή Γιάννη Βούλγαρη, εκπρόσωπο και άτυπο επικεφαλής των 58. Εκεί έδωσαν το "παρών" οι Λυκούδης, Ψαριανός και Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ, αλλά και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και τα στελέχη Χρήστος Πρωτόπαπας και Αθηνά Δρέττα, η οποία συμμετέχει και στη Συντονιστική Γραμματέα των 58.

Όλα αυτά προκάλεσαν και οργισμένη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στην οποία σημειώνεται πως η Χ. Τρικούπη "αξιώνει τον ίδιο σεβασμό όχι μόνο στην ιστορική του διαδρομή, αλλά και στον σημερινό του ρόλο για τη σταθερότητα της χώρας και την πορεία εξόδου από τη κρίση".

Keywords
Τυχαία Θέματα