Κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Συνεδριάζει από τις 12 το μεσημέρι η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, με φόντο τη διαμάχη που προέκυψε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σχετικά με τη διεξαγωγή Έκτακτου Συνεδρίου, αίτημα που ο Αντώνης Σαμαράς αρνήθηκε σθεναρά.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που πραγματοποιείται στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, θα είναι ανοιχτή ως προς την ομιλία του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά,

ενώ μετά θα συνεχιστεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στο βήμα πρώτος ανέβηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος βρισκόταν από νωρίς το πρωί στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εντύπωσε προκάλεσαν οι απουσίες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του πρώην προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Υπενθυμίζεται ότι Μεϊμαράκης-Καραμανλής είχαν αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μετά την ομιλία του Σαμαρά.

Μετά τον Αντώνη Σαμαρά το λόγο θα πάρουν γαλάζια στελέχη από όλες τις βαθμίδες του κόμματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχουν περισσότεροι από 60 εγγεγραμμένοι στον κατάλογο των ομιλητών.

Από νωρίς στη Συγγρού βρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τζιτζικώστας δεν θέλει να μιλήσει, ωστόσο δεν το αποκλείει, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η συζήτηση.

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα