Καμμένος: "Η συμπεριφορά Γερμανών πολιτικών είναι εκβιαστική"

Με μία πολύ σκληρή και αυστηρή δήλωση επανήλθε πριν λίγη ώρα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, αναφορικώς με τα όσα υποστηρίζει στη συνέντευξή της, που δημοσιεύτηκε στη σημερινή “Sueddeutsche Zeitung”, η Γερμανίδα ομόλογός του Ούρσουλα φον ντερ Λίνεν ότι η Ελλάδα ρισκάρει τη θέση της στο ΝΑΤΟ, λόγω της προσεγγίσεώς της με τη Ρωσία,

ζητώντας ταυτοχρόνως από την Ελλάδα σαφήνεια, σημειώνοντας: «Όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να συμπεριφέρεται αλληλέγγυα».

«Η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτες αλλά και εκβιαστικές. Υπονομεύουν τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς εκτός κι αν η Γερμανία έχει στόχο να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Πάντως η Ελλάδα δεν προτίθεται να υποκαταστήσει την Γερμανία στις προνομιακές της σχέσεις με την Ρωσία», ήταν η δήλωση του Έλληνας ΥΕΘΑ.

Ο ίδιος μας είχε προδιαθέσει περί των προθέσεών του, με το πρωϊνό μήνυμά του στο twitter ότι «Οι Έλληνες ενωμένοι δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς» και πριν λίγη ώρα επανήλθε με την πολύ πιο αυστηρή και σκληρή δήλωσή του.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα