Καμμένος: "Ερχεται έλεγχος στους επιχειρηματίες των ΜΜΕ"

Ως μια συνάντηση που δικαίωσε την επιμονή της κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική και ατζέντα χαρακτήρισε τη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου "Πρωινός Καφές" ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ξεκαθάρισε πως «δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο όσο κι αν το ήθελε ο κ. Σαμαράς, και

δεν θα δει η χώρα κωλοτούμπες» επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα από την εντολή που πήρε από τον ελληνικό λαό.

Αναφερόμενος στα θέματα του υπουργείου του είπε πως θα αυξηθούν τα όρια της αποστρατείας και θα επαναλειτουργήσουν άμεσα οι ΜΟΜΑ με χρονοδιάγραμμα την 1η Μαΐου.

Ερωτηθείς για τις «αμαρτωλές» συμβάσεις στα εξοπλιστικά είπε πως το πάρτι στο οποίο συμμετείχαν εταιρείες και πολιτικοί, τελείωσε.

«Από την ώρα που κάθισα στην καρέκλα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στοιχεία πηγαίνουν στους εισαγγελείς αντιμετώπισης της διαφθοράς» τόνισε.

Προανήγγειλε έλεγχο στους επιχειρηματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης λέγοντας πως «το παιχνίδι με κάποιους που χρωστάνε στο δημόσιο ή με κάποιους που τους κυνηγούν στο εξωτερικό γι’ αυτά που χρωστάνε δεν πρόκειται να συνεχιστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα