Κακλαμάνης στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Διαφωνώ με την συνταγματική αναθεώρηση

Σκηνικό και μια λειτουργία της κυβέρνησης στα όρια της συνταγματικής εκτροπής περιέγραψε ο Απόστολος Κακλαμάνης μιλώντας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε μεταξύ άλλων την διαφωνία του με την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά

για τις αρμοδιότητες που πρέπει να αποδοθούν στον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας «Έχει ευθύνη και η αντιπολίτευση. Στην Ελλάδα μιλάμε μόνο για την ευθύνη της κυβέρνησης. Δεν είναι αυτό το πολίτευμά μας. Όταν η αντιπολίτευση είναι ανεύθυνη, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι και ο πολίτης. Είναι σωστό το να είναι ανεύθυνος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το αναφέρει και το Σύνταγμα και διαφωνώ με την πρόταση του Σαμαρά».

Συμπλήρωσε τέλος πως «Δεν θεωρώ κανέναν Έλληνα ανεύθυνο. Υπάρχει όμως διαβάθμιση ευθυνών. Είναι μεγαλύτερη η δική μου και πολύ λιγότερη του κάθε άλλου. Αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του ανεύθυνο, απλά χαϊδεύει αυτιά και ακολουθεί την συνταγή της καταστροφής».

Keywords
Τυχαία Θέματα