Κακλαμάνης: "Μπορεί να ψηφίσω τη συμφωνία, εφόσον τη δω"

" Κριτική θετική ή αρνητική θα κάνουμε όταν βγει η συμφωνία" δήλωσε μιλώντας στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1" ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, προσθέτοντας οτι θα ψηφίσει τη συμφωνία εφόσον τη δει.

" Εύχομαι να τελειώσουν, να μας την φέρουν και ο καθένας τότε ας τοποθετηθεί. Θέλω να δω πρώτα την συμφωνία, και περιμένω την ανάληψη της ευθύνης από τον κύριο Τσίπρα, όχι με το σύνθημα «ελάτε να πολεμήσουμε όλοι μαζί, για να σκοτωθείτε

εσείς, και να δοξαστώ εγώ».Εφόσον δω την συμφωνία και εφόσον τηρούνται κάποιες δεσμεύσεις, μπορεί να την ψηφίσω", δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά το mail Χαρδούβελη, είπε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε δεχτεί την αύξηση του ΦΠΑ στα 4στερα ξενοδοχεία, και την μείωση των επικουρικών συντάξεων.

Ωστόσο υπογράμμισε πως με τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, η χώρα δεν πήρε ούτε ένα ευρώ, αλλά αντίθετα έχασε και τα 11,5 δις ευρώ που πήγαν στο Λουξεμβούργο.

Όσο για το χθεσινό αποτέλεσμα του Eurogroup, είπε: "Ήξερα από το χθεσινό αποτέλεσμα, ότι θα την παίρναμε αυτή τη θετική είδηση. Θα έχει επώδυνα μέτρα θα έχει, δεν ξέρω πόσο και ποια".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εσωκομματικά της ΝΔ αναγνώρισε πως πρέπει να γίνει τακτικό συνέδριο ενώ για τον Κ. Καραμανλή είπε χαρακτηριστικά: "Ο Κώστας Καραμανλής αυτή τη στιγμή που μιλάμε δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει και είναι έξω από τους στόχους του.. Δεν ενδιαφέρεται, δεν κάνω κανένα σχόλιο"



Keywords
Τυχαία Θέματα