Και το Νοέμβρη … δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα

Μπήκε και ο Νοέμβριος με καλοκαιρινή διάθεση, αφού σήμερα Παρασκευή, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια της χώρας, ωστόσο η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα ανατολικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα