Και επίσημα ο Αγοραστός για την επανεκλογή του

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στα Αμπελάκια Λάρισας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Στην αίθουσα που μεταξύ άλλων βρισκόταν και η Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, ο κ. Αγοραστός απηύθηνε κάλεσμα "σε κάθε Θεσσαλό" να συστρατευτεί υπέρ της παράταξής του, ώστε στις εκλογές

"να βγει νικήτρια η Θεσσαλία".

"Να έρθουν μαζί μας μόνο με την ταυτότητα του Θεσσαλού. Να αφήσουν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες. Υπάρχουν άλλες εκλογές για να εκφράσει ο καθένας τις όποιες κομματικές του προτιμήσεις. Στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε πάνω απ’ όλα για την Θεσσαλία, τον τόπο μας. Η Θεσσαλία μας χρειάζεται όλους, ενωμένους και αποφασισμένους. Τρία χρόνια τώρα αποδείξαμε ότι είμαστε η αιρετή περιφέρεια όλων των Θεσσαλών. Αποδείξαμε ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του τόπου μας και των Θεσσαλών", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αγοραστός.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Αγοραστός είχε μία επιτυχημένη θητεία ως Περιφερειάρχης και έτσι φαντάζει φαβορί για την επανεκλογή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα