Και άλλος στρατηγός στο ευρωψηφοδέλτιο της ΧΑ

Και δεύτερος Στρατηγός στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τον Αντιστράτηγο ε.ά Γεώργιο Επιτήδειο, "τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού" του ΓΕΕΘΑ.

Τον κατάλογο των Ανώτατων Αξιωματικών που εντάσσονται επισήμως στη Χ.Α. άνοιξε ο αντιστράτηγος ε.ά. Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού, που θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες,

δύο ή και τρεις ακόμη ανώτατοι Στρατιωτικοί θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο της Χ.Α. Μάλιστα ο Αντιστράτηγος ε.ά Γεώργιος Επιτήδειος σε ανακοίνωσή του που δικαιολογεί την προσχώρησή του στη Χ.Α. επισημαίνει ότι: «Κατά την παρούσα χρονική περίοδο, η χώρα μας αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη ύπαρξή της από την εποχή κατά την οποία έγινε ανεξάρτητο κράτος. Προσβάλλονται από τους εχθρούς της, με κάθε διαθέσιμο μέσον, τα στοιχεία εκείνα τα οποία συνθέτουν την έννοια του έθνους και του κράτους. Σε όλα αυτά τα φαινόμενα θεώρησα ότι δεν έπρεπε να παραμείνω απαθής αλλά, να αγωνισθώ, στον βαθμό που μπορώ ώστε να συνεχίσει να υπάρχει η χώρα μας.»

Κατόπιν αυτών, επειδή τα πορίσματα του ΓΕΕΘΑ, ότι δεν υπάρχουν διασυνδέσεις της Χ.Α. με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν είναι ιδιαιτέρως πειστικά, μήπως θα πρέπει το θέμα να επανεξεταστεί, με μεγαλύτερη σχολαστικότητα;

Keywords
Τυχαία Θέματα