Κ. Καμαρίτης: "Η σύλληψη μου ανέβασε τη δημοτικότητα!"

Κι ενώ η κοινωνία βαδίζει πάνω σε τεντωμένο σχοινί μετά τη δολοφονία του 35χρονου Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη, η οργάνωση της Χρυσής Αυγής συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο του κεντρικού όσο και του περιφερειακού τύπου, καθώς καθημερινά βγαίνουν στο φως στοιχεία που εμπλέκουν την κομματική οργάνωση με ένα σωρό δραστηριότητες που έως τώρα δεν είχαν την κατάλληλη προσοχή από τις Αρχές.

Οι αστυνομικές έρευνες που διεξάγονται

σε καθημερινό πλέον επίπεδο, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που αν μη τι άλλο φέρνουν σε τραγικά δύσκολη θέση τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης.

Οι έρευνες και οι προσαγωγές δεν περιορίζονται μόνο σε κεντρικό επίπεδο, καθώς η οργάνωση έχει φίλους και οπαδούς σε κάθε γωνιά του ελλαδικού χώρου.

Το Ρέθυμνο που δεν αποτελεί εξαίρεση από τον κανόνα, είχε τη δική του «συμμετοχή» στις έρευνες που γίνονται προκειμένου να ελεγχθεί η κατοχή παράνομου υλικού ή όπλων από μέλη, στελέχη ή και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, την περασμένη Τετάρτη το πρωί, οδηγήθηκε στις αστυνομικές αρχές ο 40χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών Κωνσταντίνος Καμαρίτης, καθώς μετά από έρευνα στο σπίτι του από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) βρέθηκαν μεταξύ άλλων: πιστόλι εκτόξευσης σφαιριδίων, πτυσσόμενο μαχαίρι, δερμάτινο μαστίγιο και δεκαοκτώ ξύλινα κοντάρια με ελληνικές σημαίες.

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι ένα από τα ηγετικά στελέχη της Χ.Α. στο Ρέθυμνο, ο ίδιος δήλωσε σε συνομιλία με «Ρ» ότι δεν είναι τίποτα άλλο, πέρα από ένας απλός ψηφοφόρος που δεν έχει δραστηριοποιηθεί σε παράνομες πράξεις.

Αναφερόμενος στα ευρήματα της Αστυνομίας υπογράμμισε ότι το δελτίο τύπου παρουσιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε δεν έγινε αντιληπτό από τους περισσότερους ότι δεν πρόκειται για πραγματικά όπλα, αλλά για όπλα airsoft που εκτοξεύουν μπίλιες τα οποία χρησιμοποιεί ο ίδιος σε παιχνίδι προκειμένου να ασκηθεί.

Σε ερώτημα που αφορούσε το μεγάλο αριθμό ελληνικών σημαιών απάντησε ότι τις χρησιμοποιούσε σε στολισμό για τον χορευτικό σύλλογο που διατηρούσε και τώρα είναι σε αδράνεια, ενώ δεν αρνήθηκε ότι τέτοιου είδους σημαίες χρησιμοποιούνται σε πορείες που πραγματοποιεί το κόμμα.

Ιδεολογικά, όπως ο ίδιος τόνισε καλύπτεται από τις θέσεις του κόμματος για το μεταναστευτικό και την οικονομική κρίση σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κάτι με το οποίο να διαφωνεί με τη Χ.Α. εκτός από το θρησκευτικό μέρος, καθώς ο ίδιος δηλώνει Παλαιοημερολογίτης.

Η καθημερινή άσκηση είπε ότι είναι μέρος της ζωή του, υπογραμμίζοντας ότι εκτός από δάσκαλος πολεμικών τεχνών είναι και εκπαιδευόμενος αντιπεριφερειάρχης της πατριωτικής πολιτοφυλακής στο Ρέθυμνο.

Ο κ. Καμαρίτης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι στο Ρέθυμνο δεν έχει αντιμετωπίσει αρνητική κριτική για τα ιδεολογικά του πιστεύω, ενώ τόνισε ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς ακόμα και άγνωστοι τον συγχαίρουν και τον ενθαρρύνουν ακόμη και στο δρόμο. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει χαριτολογώντας, ότι η δημοτικότητα του «εκτοξεύθηκε» μετά το περιστατικό της σύλληψης του.

Όσον αφορά την εμπλοκή της Χ.Α. σε ξυλοδαρμούς αλλοδαπών είπε ότι είναι στημένα περιστατικά προπαγάνδας από άλλες οργανώσεις.

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα κράτησε την επίσημη θέση του κόμματος και υπενθύμισε ότι ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής καταδίκασε το περιστατικό από την πρώτη στιγμή.

Σε ερώτημα που αφορούσε το γνωστό περιστατικό μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μεταξύ Η. Κασιδιάρη, Λ. Κανέλλη και Ρ. Δούρου, παίρνοντας το μέρος του Η. Κασιδιάρη απάντησε ότι καλώς έπραξε, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Κασιδιάρης, σεβόμενος το γεγονός ότι ήταν γυναίκα… τη χαστούκισε μόνο και δεν την γρονθοκόπησε, παραδεχόμενος στη συνέχεια ότι και ο ίδιος θα μπορούσε να φερθεί με τον «ίδιο σεβασμό» στο γυναικείο φύλο στην περίπτωση που ξεπερνούσε τα όρια της αντοχής του.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι στο Ρέθυμνο, δεν υπάρχουν επίσημα γραφεία της Χρυσής Αυγής, υπάρχει όμως «πυρήνας» που λειτουργεί για λογαριασμό του κόμματος.

ΠΗΓΗ:Ρέθεμνος news

Keywords
Τυχαία Θέματα