Ιωαννίδης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: "Ή θα εξελιχθούμε ή θα γυρίσουμε πίσω"

Στην εκπομπή Secret και τους Δημήτρη Κουνιά, Θανάση Φουσκίδη και Ανθή Βούλγαρη μίλησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης για το διακύβευμα των φοιτητικών εκλογών. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έθεσε ουσιαστικά το δίλημμα της εξέλιξης από τη μία και της οπισθοδρόμησης από την άλλη. Αναφερόμενος στο όραμα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανέφερε

ότι στόχος της φιλελεύθερης παράταξης είναι να δημιουργηθούν πανεπιστήμια ευρωπαϊκών προδιαγραφών που να είναι ψηλά στις λίστες αξιολόγησης.

Στο ζήτημα της αναθέωρησης του Άρθρου 16 του Συντάγματος που άνοιξε χθες από τον αέρα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τόνισε ότι είναι επιτακτική αφού η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει μη κρατικά πανεπιστήμια ενώ ταυτόχρονα με την αναθεώρησή του μπορούν να καταστούν μοχλοί ανάπτυξης κρατώντας τους Έλληνες φοιτητές στην Ελλάδα και βάζοντας τέλος στην μετανάστευση των φοιτητών. Ο Σάκης Ιωαννίδης παράλληλα παρουσίασε και την πρόταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για δημιουργία ειδικού σώματος των Πανεπιστημίων όπως σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας μέσα σε αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα