Ιωαννίδης: Ο Πανούσης υπουργός Προστασίας των μπαχαλάκηδων

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, χαρακτηρίζοντάς τον "υπουργό Προστασίας των μπαχαλάκηδων" και καλώντας τον να πληρώσει για τις ζημιές. Αιχμηρή ανακοίνωση έβγαλε και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα περιστατικά στη Νομική.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

"Από την Παρασκευή 13 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, το κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών βρισκόταν υπό κατάληψη

από ομάδα αντιεξουσιαστών.
Τα άτομα αυτά κατέστρεψαν αμφιθέατρα, έσπασαν τζάμια, έκλεψαν βιντεοπροβολείς, έκαψαν βιβλία και έδρανα και άνοιξαν τις πυροσβεστικές εστίες πλημμυρίζοντας όλο το ισόγειο του κτιρίου. Παραβίασαν και κατέστρεψαν το εργαστήρι εγκληματολογίας καθώς και τα γραφεία των κοσμητόρων. Φυσικά, δεν γλίτωσε η αίθουσα όπου η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ φυλάσσει το υλικό της. Βαμμένοι τοίχοι και σκουπίδια παντού.
Καταγγέλλουμε όλους τους αρμόδιους φορείς που ενεπλάκησαν στην υπόθεση για την πλήρη αδράνειά τους και την προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος. Πιο συγκεκριμένα, τους κοσμήτορες της Νομικής και της Ο.Π.Ε, τον υπουργό Παιδείας καθώς και τον αναπληρωτή Υπουργό προστασίας του πολίτη, ο οποίος παρά την εισαγγελική παρέμβαση δήλωσε πως οι μόνοι αρμόδιοι για να δώσουν λύση ήταν οι φοιτητές και οι καθηγητές.
Οι Έλληνες φορολογούμενοι και οι φοιτητές όμως είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται. Καλούμε όλους τους προαναφερθέντες να πληρώσουν οι ίδιοι τα σπασμένα της Νομικής ως ελάχιστο δείγμα ευθιξίας και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Η πρότασή μας για πανεπιστημιακή φύλαξη παραμένει. Αναμένουμε πλέον από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα, άμεσα, έτσι ώστε φαινόμενα όπως αυτά που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες επιτέλους να σταματήσουν."

Keywords
Τυχαία Θέματα