Ημέρα αιμοδοσίας και δωρεάς των οστών η 7η Νοεμβρίου

Σύμφωνο συνεργασίας με το οποίο θεσπίζεται «Ημέρα Αφιερωμένη στον Εθελοντισμό για την Αιμοδοσία και τον Μυελό των Οστών», υπέγραψαν ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου, και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Με την πολύτιμη βοήθεια και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, η 7η Νοεμβρίου στο εξής θα είναι αφιερωμένη στο Όραμα της Ελπίδας: στο

Όραμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, αλλά ταυτόχρονα και στο Όραμα για έναν καλύτερο κόσμο αλληλεγγύης και κατανόησης» σημείωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Με την πρωτοβουλία αυτή , θεσπίζεται στα σχολεία ως Ημέρα Αφιερωμένη στον Εθελοντισμό για την Αιμοδοσία και το Μυελό των Οστών η 7η Νοεμβρίου.

«Το μήνυμα του εορτασμού της 7ης Νοεμβρίου ως Ημέρας Αφιερωμένης Ημέρας στον Εθελοντισμό για την Αιμοδοσία και το Μυελό των Οστών είναι να προσελκύσει νέους εθελοντές αιμοδότες και να μεταγγίσει στη νέα γενιά την ιδέα του Εθελοντισμού» ανέφερε υφυπουργός Παιδείας ο Συμεών Κεδίκογλου.

Στην Ελλάδα δεν μας λείπει η ευαισθησία, αλλά η ενημέρωση και αυτό το κενό θέλουμε να καλύψουμε με αυτή την πρωτοβουλία, πρόσθεσαν τόσο η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη όσο και ο κ. Κεδίκογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα