Η Βίκυ Καγιά έγινε...20 χρονών!

Γενέθλια έχει η Βίκυ Καγιά και μπορεί ο γάμος της να περνάει κρίση, η ίδια όμως το κέφι της δεν το χάνει, χάρη στους συνεργάτες της που της ετοίμασαν ένα super πάρτι έκπληξη για να της φτιάξουν τη διάθεση.

Πήγε λοιπόν το Βικάκι στο εργαστήρι της που διδάσκει τα πάντα γύρω από τη μόδα κι εκεί οι φίλοι και οι συνεργάτες της, την υποδέχθηκαν με πυροτεχνήματα, κορδέλες, καραμούζες και μια τούρτα που έγραφε «20 years VΚ».

Εκεί ήταν και μερικά παιδάκια που η ίδια η Βίκυ Καγιά τα αποκάλεσε τα…

«αγγελούδια μου» που κατέφτασαν με δεύτερη τούρτα, σπιτική, σε σχήμα καρδιάς και ένα ερωτηματικό για κεράκι για να μην προδώσουν και την ηλικία της.

Όμως η Βίκυ είχε φροντίσει πρωί πρωί να μας αποκαλύψει τα χρόνια που κουβαλάει στους ώμους της, ανεβάζοντας στο Instagram μια κατάλευκη τούρτα με 32 κεράκια και μια μεγάλη πεόνια στο πλάι που είναι και το αγαπημένο της λουλούδι.

«Just blew my candles» (μόλις έσβησα τα κεράκια μου), έγραψε το πρώην top model, αλλά δεν μας αποκάλυψε ποιος ήταν αυτός που της πήγε νωρίς νωρίς την τούρτα. Λέτε να ήταν ο Νίκος Κριθαριώτης;

Τι να σας πούμε κι εμείς… μας έχει καταμπερδέψει η Βίκυ Καγιά και δεν βγάζουμε άκρη με όσα γίνονται στην προσωπική της ζωή... Να είναι καλά και ας είναι όπως θέλει θα της ευχηθούμε εμείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα