Η Βέρα Τσοκατλή είναι πολυτάλαντη... (ΦΩΤΟ)

Μόλις 22 ετών και με ύψος 1,78 μ., η εντυπωσιακή Βέρα αναστατώνει τους πάντες στο πέρασμά της. Η ξανθιά καλλονή συνδυάζει με ιδανικό τρόπο την έντονη προσωπικότητα με την αψεγάδιαστη εμφάνιση. Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Δράμας, είναι ήδη στο 3ο έτος της Εκκλησιαστικής Ακαδημίας και στο τμήμα Συντήρησης Εργων Τέχνης. Σχολή που λατρεύει για την πολυπλοκότητα και την ιδιαιτερότητά της. Οπως μαθαίνουμε, αριστεύει συνδυάζοντας μάλιστα και το χόμπι της, που είναι η ζωγραφική, μέσα από την οποία εκφράζεται. Δεν παραλείπει

δε να φροντίζει το υπέροχο κορμί της με συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο, ενώ μιλάει άπταιστα ουκρανικά, ρωσικά και αγγλικά! Μέσα σε όλα αυτά καταφέρνει να ισορροπεί εξαιρετικά και στον χώρο του μόντελιγκ με το ιδιαίτερο στιλ και την εμφάνιση την οποία διαθέτει.

Στα καλλιστεία Μακεδονίας - Θράκης 2013, που διοργάνωσε ο Νίκος Μπάμπαλης στην Ξάνθη, κέρδισε επάξια τον τίτλο της B' Star Μακεδονίας 2013. Τα καταπράσινα εκφραστικά της μάτια καθρεφτίζουν τη sexy εμφάνισή της και την ιδιαίτερα θηλυκή της παρουσία. Μάλιστα μετά και τον τίτλο που κατέκτησε συνεχίζει σταθερά στον χώρο της ομορφιάς να κερδίζει... πόντους!

ΟΔΗΓΕΙ: Ναι, πάντα. Το αμάξι είναι σαν δεύτερο σπίτι της, λόγω δουλειάς.

ΑΚΟΥΕΙ: Δεν λέει «όχι» στα ροκ ακούσματα.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ: Με τις φίλες τις πίνοντας καφέ και κάνοντας ψώνια.

ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ: Το καλοκαίρι στις Κυκλάδες.

Απολαύστε την...

Keywords
Τυχαία Θέματα