Η τριπλέτα που "καίει" (VIDEO)

Η "Marca" σε σημερινό της άρθρο στέκεται στην πιο παραγωγική τριπλέτα της Ρεάλ Μαδρίτης συγκριτικά μ΄ αυτή της Μπαρτσελόνα!Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί το βασικό "φονιά" της "βασίλισσας"! Στο χθεσινό 7-3 επί της Σεβίλης σημείωσε το 18ο χατ-τρικ του με την Ρεάλ και ξεπέρασε τον Πούσκας, έχονταε πλέον 158 γκολ!

Παράλληλα έφτασε τον Ντιέγκο Κόστα στην πρώτη θέση της φετινής Primera Division με 11 γκολ.Ο Μπενζεμά με τη σειρά του έχει

τέσσερα γκολ φέτος, αφού πέτυχε χθες δύο και έβαλε τέλος στην περίοδο τη επιθετικής αφλογιστίας του.Επίσης άλλα τρία έχει σημειώσει ο Γκάρεθ Μπέιλ, ανεβάζοντας κι εκείνος "στροφές".

Σύνολο των τριών: 18 γκολ. Που σημαίνει ότι έχουν σημειώσει το 72% των τερμάτων της ομάδας του Αντσελότι, καθότι συνολικά έχει σκοράρει 25 φορές.Έτσι ξεπέρασαν τους τρεις "μάγους" της Μπαρτσελόνα που έχουν σημείωσει 17 τέρματα.Ο Λιονέλ Μέσι από την πλευρά του έχει βρει 8 φορές το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, ο Σάντσες τον έχει ακολουθήσει άλλες έξι ενώ ο νεός στην παρέα Νεϊμάρ μόλις τρεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα