Η Στικούδη σε μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις της στην παραλία (ΦΩΤΟ)

«Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και απολαμβάνω τη σέξι πλευρά του», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Hello! η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, που ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε μόνη στην παραλία, σε αποκαλυπτικές στιγμές, χωρίς τη συντροφιά του αγαπημένου της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Το κορμί της δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας», εξομολογείται άνθρωπος που τη συνάντησε από κοντά, σχολιάζοντας επίσης: «Μπορεί να δείχνει εξωφρενικά όμορφη, όμως σε καμία περίπτωση δεν ανήκει σ' εκείνη την κατηγορία των γυναικών που το παίζουν ντίβες και είναι απόμακρες. Ήταν πολύ ευγενική με όποιον την πλησίαζε».

Όσον αφορά την καλλίγραμμη σιλουέτα της, σύμφωνα με τη ίδια δεν έχει χρειαστεί ν' ακολουθήσει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, καθώς δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα με τα κιλά της, αφού από μικρή μυήθηκε σ' έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τον οποίο οι γονείς της φρόντισαν να συνδυάσει με μαθήματα χορού και γυμναστικής, τα οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα, κάνοντας τέσσερις φορές την εβδομάδα αερόβια γυμναστική και ασκήσεις με λάστιχα για ενδυνάμωση.

Εν τω μεταξύ, στην επαγγελματική της ζωή η περίοδος αυτή είναι γεμάτη, καθώς πριν από λίγες μέρες έδωσε για πρώτη φορά συναυλίες στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο της video clip για το τραγούδι «Σύννεφα», σε μουσική και στίχους των Diveno.

Keywords
Τυχαία Θέματα