Η πρώτη φωτογραφία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με τη νεογέννητη κόρη της

Λίγες μέρες μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο, το πρωί της Τρίτης 17 Μαρτίου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της.

Η στοργική μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο φιλάει τα ποδαράκια της μικρής της πριγκίπισσας, η οποίο της έχει πάρει τα μυαλά.

«Κλαις απαρηγόρητα, με το παραμικρό ή και εντελώς άνευ λόγου. Κλαις επειδή κοιτάς το παιδί σου και δεν αντέχεις την τόση ευτυχία,

κλαις επειδή δεν αντέχεις την τόση αϋπνία, κλαις επειδή σε τραβάει η καισαρική τομή, κλαις επειδή το μωρό σου κλαίει, κλαις επειδή άκουσες ένα συγκινητικό τραγούδι, κλαις επειδή. Τα καλά νέα: προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας κλαις σημαντικά λιγότερο απ’ όσο στην αρχή της» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο προσωπικό της blog στο missbloom.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αφιερώνει όλο τον χρόνο της πλέον στην κόρη της, αφού βρίσκεται σε άδεια μητρότητας, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην εκπομπή τον Απρίλιο, οπότε και θα λείπει η Ελένη Μενεγάκη, που θα είναι η σειρά της να βρίσκεται δίπλα στο τέταρτο παιδάκι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα